Om oss

Selskapene i GP Gruppen as leverer Globale tjenester med Personlig oppfølging. At tjenestene er globale innebærer at de fungerer alle steder du måtte være i verden. Dette kombinerer vi med Personlig oppfølging som skjer via regelmessig kontakt gjennom uformelle og formelle møter, på telefon, samtaler på Skype eller på andre lignende medier.

GP-gruppen er heleier/deleier i selskapene GP Dataservice, GP Økonomi (tidligere Regnskapsservice) og GP Media. Totalt er vi ca. 40 medarbeidere og omsetter for ca. 50 millioner i året.

GP Dataservice har lokaler i Os Allé 13, i Halden. Selskapet leverer datautstyr, mobilutstyr, datadrift, adb-systemer og er en meget aktiv utbygger av bredbånd i hele Østfold. Firmaet har utviklet prosjekt/timeregistreringssystemet TiPro som har fått meget god mottakelse i markedet, særlig blant entreprenørbedrifter. På nasjonalt nivå samarbeider selskapet med Gyldendal Undervisning om å utvikle læremidler til den videregående skolen.

GP Økonomi leverer økonomi og IT-løsninger til små og mellomstore bedriftskunder i hele Norge. Selskapet holder til i Os Allé 13 i Halden og leverer en lang rekke tjenester innenfor økonomiområdet. I tillegg leverer GP Økonomi et nettbasert økonomisystem, Tripletex, som bidrar til å skape den perfekte arbeidsfordeling mellom kunde og selskapet når det gjelder fakturering, purring, regnskap, regnskapsrapportering osv.

GP Media har lokaler i Os Allé 13. GP Media leverer ekstern kommunikasjon og reklame på digitale og trykte flater samt intern digital kommunikasjon i form av intranett. Selskapet kombinerer den faglige kompetansen med effektive og kreative utøvere innen grafisk design, nettsider/nettbutikker, sosiale medier, tekst, lyd og bilde samt digital annonsering. GP Media er opptatt av å kunne levere gode kundehistorier.

Til sammen har vi en breddekompetanse å tilby som vi gjerne vil presentere for din bedrift. Ta kontakt med oss dersom du ønsker et møte!

Har du spørsmål? Ta kontakt!