Om oss

Selskapene i GP Gruppen as leverer Globale tjenester med Personlig oppfølging. At tjenestene er globale innebærer at de fungerer alle steder du måtte være i verden. Dette kombinerer vi med Personlig oppfølging som skjer via regelmessig kontakt gjennom uformelle og formelle møter, på telefon, samtaler på Skype eller på andre lignende medier.

GP-gruppen er heleier/deleier i selskapene Dataservice, GP Økonomi (tidligere Regnskapsservice) og Odin Media. Totalt er vi ca. 40 medarbeidere og omsetter for ca. 50 millioner i året.

GP Dataservice har lokaler i Storgata 4C i Halden. Selskapet leverer datautstyr, mobilutstyr, datadrift, adb-systemer og er en meget aktiv utbygger av bredbånd i hele Østfold. Firmaet har utviklet prosjekt/timeregistreringssystemet TiPro som har fått meget god mottakelse i markedet, særlig blant entreprenørbedrifter. På nasjonalt nivå samarbeider selskapet med Gyldendal Undervisning om å utvikle læremidler til den videregående skolen.

GP Økonomi leverer økonomi og IT-løsninger til små og mellomstore bedriftskunder i hele Norge. Selskapet holder til i Storgata 5 i Halden og leverer en lang rekke tjenester innenfor økonomiområdet. I tillegg leverer GP Økonomi et nettbasert økonomisystem, Tripletex, som bidrar til å skape den perfekte arbeidsfordeling mellom kunde og selskapet når det gjelder fakturering, purring, regnskap, regnskapsrapportering osv.

GP Media har lokaler i Storgata 5. Selskapet leverer tjenester innenfor grafisk design, nettsider og nettbutikk, markedsmateriell og publikasjoner på trykte og digitale flater, samt strategi og rådgiving. Selskapet har også betydelig kompetanse på bruk av sosiale medier, søkemotoroptimalisering, webanalyse og bruk av publiseringsverktøy

Til sammen har vi en breddekompetanse å tilby som vi gjerne vil presentere for din bedrift. Ta kontakt med oss dersom du ønsker et møte!

Har du spørsmål? Ta kontakt!