Top
GP Gruppen / Om oss

Om oss

GP Gruppen

GP Gruppen leverer globale tjenester med personlig oppfølging. At tjenestene er globale innebærer at de fungerer alle steder man måtte være i verden. Dette kombinerer vi med personlig oppfølging via regelmessig kontakt med kundene våre.

GP Gruppens forretningside er å være en One-stop-shop for næringslivet og gjennom det bidra til verdiskapning og digitalisering. Vi kan være hele din avdeling innenfor fagområdene IT, økonomi og markedsføring eller deler av den – alt etter hva virksomheten har behov for. I tillegg leverer vi høyhastighets internett både for bedrifter og private. Selskapene i GP Gruppen AS er GP Digital AS, GP Økonomi AS og GP Marked AS og GP Nett AS.

Vår oppgave er å bidra til at du lykkes og vår store styrke er at vi kan se ting i sammenheng. IT, økonomi, markedsføring og web blir stadig mer integrert, og vi tilbyr optimale løsninger på tvers av fagområder.

Våre verdier

Profesjonell

Engasjert

Dyktig

Raus

GP Huset er senteret for verdiskapning og digitalisering. Med vår totale kompetanse skal vi bidra til at kundene skaper verdier gjennom å utvikle sine virksomheter.

I GP Huset er vi samlokalisert med ContentVideo og Scansør Revisjon. Sammen tilbyr vi et bredt spekter av produkter og tjenester som de aller fleste bedrifter har behov for.

GP Huset holder til i Os allé 13 i Halden og Bjørnstadveien 16 i Sarpsborg (Inspiriabygget).

fiber-forminsket-1910x910
– TV og internett fra Viken Fiber

GP Nett AS (tidligere Halden Dataservice AS) ble etablert i 1989 og leverer bredbånd til bedrifter og private i hele søndre Viken. I 2023 fusjonerte GP Nett med Viken Fiber og endret navn til Viken Fiber. Sammen skal vi sørge for å fortsatt skape gode kundeopplevelser og gi tilgang til fiber for enda flere innbyggere og bedrifter i Østfold-området.

Som en del av det nasjonale Altibox-partnerskapet, er Viken Fiber også stolt tilbyder av Altibox sine anerkjente tjenester for internett og underholdningstjenester via streaming og tv til husholdninger og bedrifter. Altibox har i mange år på rad skåret høyest på kundetilfredshet for tv- og bredbåndstjenestene for privat og bedrift (Kilde: EPSI Rating Norge). En slik bragd forteller at det ikke bare er fibernettet som holder høy kvalitet, men også tjenestene som leveres gjennom det.

Viken Fiber leverer daglig bredbåndtjenester til 236 000 kunder i over 50 kommuner i Viken, Oslo, Vestfold og Telemark. Vårt hovedkontor i Drammen og våre avdelingskontor i Halden, Lillestrøm, Porsgrunn, Sarpsborg og Hønefoss gir oss den lokale tilstedeværelsen og nærheten til kundene som vi mener er avgjørende.

Viken Fiber eies av Lyse Fiberinvest AS 65% (heleid selskap av Lyse AS), Å Energi AS 26,5%, Lier Everk Holding AS 4,6% og Hadeland Energi AS 3,9%.

gpdataservice
– din digitaliserings- og IT-avdeling

GP Digital har en helhetlig og overordnet tilnærming til kundenes IT-behov, og vi utarbeider ofte en digital strategi som danner grunnlaget for videre løsninger. Dette suppleres med konkrete leveranser av for eksempel drifts- og hostingtjenester, administrerte tjenester, skybaserte løsninger og økonomisystemer.

GP Digital utvikler egne applikasjoner, enten frittstående eller som integrasjon mellom økonomisystemer med fagsystemer. TiPro er et egenutviklet time- og prosjektsystem som i dag har nærmere 1 000 brukere.

GP Digital leverer det meste innen data- og mobilutstyr og har et eget dataverksted.

gpokonomi
– din regnskaps- og økonomiavdeling

GP Økonomi har lang erfaring med helhetlig økonomistyring for et bredt spekter av virksomheter. Selskapet kan gi råd og veiledning om alt av økonomispørsmål i tillegg til temaer som selskapsform, personal, budsjett og finansiering.

GP Økonomi jobber hovedsakelig i det skybaserte økonomisystemet Tripletex, som bidrar til optimal arbeidsfordeling mellom kunde og regnskapsbyrå. Som rapporteringsverktøy bruker vi OneStop Reporting, et skybasert verktøy som henter data direkte fra økonomisystemet.

gpmedia
– din markeds- og medieavdeling

GP Marked leverer kommunikasjon og markedsføring på alle digitale og trykte flater i tillegg til intern kommunikasjon via intranett. Selskapet kombinerer IT- kompetanse med kreative utøvere innen grafisk design, idékonsepter, nettsider / nettbutikker, sosiale medier, arrangementer, messer og digital annonsering. GP Marked er opptatt av å kunne fortelle gode kundehistorier.

GP Marked har et stort nettverk av gode samarbeidspartnere som gjør at selskapet kan tilby et bredt spekter av kommunikasjonstjenester. Som kunde forholder du deg til GP Marked som en totalentreprenør prosjektene skaleres etter innhold og behov.

contentvideo2
– film og foto

ContentVideo er en del av GP Huset og holder til i Os allé 13 i Halden. Selskapet har lang erfaring med leveranse av bilder og informasjonsfilmer til små og mellomstore bedrifter og blir gjerne med på hele reisen fra de første idéene til filmen er ferdig produsert.

ContentVideo er lette å samarbeide med og leverer raskt og effektivt uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Av større oppdrag kan nevnes: Nexans, Peterson Packaging AS, Opera Østfold, Etablererservice Østfold og Spenst.

Contentvideo er godkjent droneoperatør av Luftfartstilsynet for bilder og film fra luften. I tillegg sitter de på et betydelig bildearkiv.

scansor_revisjon
– revisjon og rådgivning

Scansør Revisjon har kontorer i GP Huset (Os Allé 13) i Halden og i Tollboden i Fredrikstad. Selskapet utfører lovbestemt revisjon og konsulenttjenester basert på lang erfaring og høy kompetanse.

Scansør Revisjon anser det som viktig å være en verdifull rådgiver for klientene. Rådgivningstjenesten retter seg mot omorganiseringer, oppkjøp, fusjon og fisjon av virksomheter.

Klientmassen er hovedsakelig små og mellomstore selskaper i ulike bransjer, men selskapet har også lang erfaring fra store bedrifter. Størstedelen av klientene har tilhold i Østfold, Oslo og Akershus. I tillegg har de datterselskaper av svenske og danske konsern i sin portefølje.

Scansør_Revisjon2
– bank og forsikring

Eidsberg Sparebank er en selvstendig og lokal sparebank, med hovedkontor i Mysen og avdeling i Sarpsborg. Bankens ønske er å følge kunden hele livet og være en støttespiller i små og store økonomiske valg. Målet er å være den beste banken med de mest fornøyde kundene.

Eidsberg Sparebank har dyktige rådgivere som kombinerer lokal kunnskap med individuell økonomisk rådgivning, både for privatkunder og bedrifter.

Som kunde kan du velge blant et bredt spekter av produkter innen forsikring og finans – presentert som moderne og brukervennlige tjenester under stadig fornyelse og med høyt fokus på å lette hverdagen din.

bee2bee-gpgruppen
– rekruttering og bemanning

Bee2Bee tilbyr fleksible og skreddersydde rekrutterings- og bemanningsløsninger og har mange års erfaring på dette fagområdet. De benytter anerkjente rekrutteringsmetoder og DNV GL-sertifiserte som kartleggingsverktøy, og kvaliteten sikres gjennom tett oppfølging og dialog mellom oppdragsgiver og medarbeider.

Selskapet rekrutterer både til faste ansettelser og midlertidige stillinger, innen forskjellige fagområder og bransjer. Hovedfokus er at både medarbeider og arbeidsgiver skal oppleve en rikere arbeidsdag.

Bee2Bees visjon er at både ansatte og arbeidsgivere skal oppleve en rikere hverdag. Dette kan oppsummeres i mottoet: “Mennesker i full blomst!”. Mennesker som får blomstre på jobb er en god investering for alle parter. Rett mann eller kvinne på rett plass er bra og viktig.

lex-gpgruppen
– forretningsjuridisk rådgivning

LEX Advokater tilbyr rådgivning og bistand på de fleste forretningsjuridiske områder som selskapsrett, kontraktsrett, transaksjoner og salg av virksomheter, tvisteløsning, næringseiendom og annen fast eiendom, arbeidsrett, restrukturering og konkurs, erstatningsrett samt miljø- og transportrett.

Selskapet bistår alt fra nyetablerte bedrifter til store offentlige virksomheter og internasjonale selskaper, og etterstreber høy faglig kvalitet og god service. Visjonen er at Lex Advokater skal være det naturlige førstevalget for næringslivet i Østfold og omegn.

Lex Advokater holder til i de gamle Tollbodbygningene vis a vis gamlebyen i Fredrikstad og bistår klienter over hele landet, men primært i Viken.

AS Revision
– revisjons- og konsulentselskap

AS Revision er et frittstående revisjons- og konsulentselskap som i hovedsak bistår næringslivet, foreninger og stiftelser. Selskapet er et godkjent revisjonsselskap.

Virksomheten legger vekt på faglig kompetanse og utvikling, og de er et reelt alternativ ved valg av samarbeidspartner for den profesjonelle delen av norsk nærings- og samfunnsliv.

De leverer revisjonstjenester for små og mellomstore bedrifter, frivillige organisasjoner og stiftelser. Deres profesjonelle team er opptatt av å levere kvalitetstjenester, skape tillit og bistå deg gjennom hele revisjonsprosessen.

Til sammen har vi en breddekompetanse som vi gjerne vil presentere for deg. Ta kontakt med oss dersom du ønsker et møte!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.