Top
GP Gruppen / Nyheter  / GP-GRUPPEN ER NOK EN GANG GREAT PLACE TO WORK-SERTIFISERT!
GP-Gruppen er for andre året på rad Great Place to Work-sertifisert.

GP-GRUPPEN ER NOK EN GANG GREAT PLACE TO WORK-SERTIFISERT!

For andre året på rad har GP-Gruppen blitt tildelt tittelen «Great Place to Work». Denne anerkjennelsen er et bevis på vår vedvarende innsats for å skape en god arbeidsplass for våre ansatte. Å motta denne utmerkelsen for andre gang viser at vi setter våre ansattes trivsel, utvikling og engasjement i fokus, og slikt blir det et godt arbeidsmiljø av!  

Hva betyr en Great Place to Work-sertifisering for oss?

GP-Gruppen har for andre året på rad blitt Great Place to Work-sertifisert.

Å bli kåret til Great Place to Work er ikke bare en tittel; det er en bekreftelse på at våre ansatte trives, føler seg verdsatt og ser frem til å komme på jobb hver dag. Dette er resultatet av en rekke initiativer og tiltak vi har satt i gang for å sikre en positiv arbeidsplass. Fra fleksible arbeidstid,

 medarbeiderengasjement i bedriftsstrategi, pensjonsordning til karriereutvikling, jobber vi kontinuerlig med å forbedre arbeidsmiljøet. På spørsmålet «Alt tatt i betraktning mener jeg at dette er et flott sted å arbeide» scorer vi 100%. 

 

Vi er ikke perfekte 

Adm. Direktør i GP‑Gruppen, Øystein Falch er godt fornøyd med utviklingen, men er klar på at ikke alt er perfekt selv med så gode resultater. “I praksis er vi på god vei mot ett av våre hovedmål: «å bli en av regionens mest attraktive arbeidsplasser». Betyr det at alt er «perfekt»? Nei, og det blir det aldri, og vi kan av undersøkelsen lese at det er «enkeltområder» som vi bør arbeide videre med. Det skal vi, og målet er nå enda høyere score neste år. Da er vi helt på topp i Norge.”, uttaler Øystein i en e-post til GP Gruppens ansatte da resultatet forelå. 

Les mer: Vi skal bli regionens mest attraktive arbeidsplass 

Engasjement, innsats og inkluderende arbeidsplass

Å motta denne tittelen hadde ikke vært mulig uten innsatsen og engasjementet til våre medarbeidere. Det er deres tilbakemeldinger som har hjulpet oss med å forstå hva som fungerer og hvor vi kan forbedre oss. 94 % har svart på undersøkelsen hvilket betyr at datagrunnlaget er meget godt.  

“Det jeg blir mest stolt av å se etter undersøkelsen er at vi scorer 100% på Likeverd. Dette er fortsatt høyaktuelle temaer i 2024, vi må fortsette den gode trenden og jobbe mot et inkluderende arbeidsliv”, uttaler Siw Grinaker, daglig leder i GP Marked.  

Veien videre

GP-Gruppen er nok en gang Great Place to Work-sertifisert.

Vi er stolte av denne prestasjonen og fortsetter arbeidet med å skape en arbeidsplass hvor alle kan trives, utvikle seg og yte sitt beste. Vi er fast bestemt på å fortsette å lytte til våre ansatte og finne nye måter å gjøre GP-Gruppen til et enda bedre sted å jobbe.  

 

Takk til alle våre ansatte for deres bidrag med å utvikle GP-Gruppen til å bli regionens mest attraktive arbeidsplass.